Kerti kiülő ötletek

kerti pavilon

Nézzük először meg, hogy mi is az a kerti kiülő? Sokan sokféle névvel illetik, de mindenki ugyanarra gondol. Van, aki pergolának, van, aki filagóriának, és megint mások pavilonnak hívják. Ahogy a nevek sokféleségéből is kiderül, mindenkinek más stílus jön be, és más céllal vásárolja. Vajon mi mindenre lehet jó egy kerti kiülő?

Kerti kiülő ötletek 1.

Felhasználhatjuk egyszerűen virágfuttatónak, aminek hűvöse alá kellemes beülni egy meleg nyári napon. Ekkor rendelhetjük egyszerűen magában, mindenféle kiegészítő nélkül. Akár festve, akár horganyozott kivitelben. Itt a cél úgyis az, hogy a növény, amit köré ültetünk, hamarosan benője. Itt nincs szükség egyéb árnyékolóra, a természet megoldja azt.

kerti kiülő - róma

 

Ugye milyen jól néz ki? Szuper kis búvóhely lesz belőle pár év alatt. És milyen jó lehet benne ücsörögni!

kerti kiülő növénnyel

Kerti kiülő ötletek 2.

A következő kerti kiülő ötlet egy szuper kis előtető a bejárati ajtó fölé. Azonban nem csak bejárati ajtó fölé tehetjük, hiszen terasz fölött is ugyanolyan jól mutat. Ezt már mindenképp tetőponyvával javasoljuk ahhoz, hogy betöltse a funkcióját, védjen az eső elöl és az erős napfénytől. Mind az ajtó, mind pedig a terasz felett nagyon rusztikus hatást kelt. Olyan, mint egy kis csipetnyi Toscana Magyarországon. Varázsolja Ön is otthonába Itáliát!

Ha ezt egy kicsit továbbgondoljuk, akkor ez nagyobb méretben akár egy kávézó, vagy szálloda terasza felett is elképzelhető. Ugye milyen jól mutat?

verona kerti pavilon 2      verona kerti pavilon

 

Kerti kiülő ötletek 3.

Kerti kiülő helyett akár szállodai bejáratnál fogadótérként is használható ez az elegáns kerti pavilon.

Kerti kiülő ötletek 4.

Ha már bejárati ajtónál járunk, ne hagyjuk ki a kerti kiülő ötletek közül ezt a típust sem, mely a formája alapján akár autóbeállóként is funkcionálhat. A nap és az eső ellen (különösen a jégeső okozta károk védelme érdekében) ne feledkezzünk el a tetőponyváról!

Autó helyett használhatjuk kerti kiülőnek is, feldobva egy oldalráccsal, mely még elegánsabbá teszi a megjelenését. Rattan kerti bútor kiegészítőkkel kerti parti, vagy fogadás helyszínének is kiváló.

Carport kerti pavilon autóval             Carport kerti pavilon

Kerti kiülő ötletek 5.

Ez a különleges kerti kiülő szuper megoldás lehet egy kis létszámú kerti grill parti, egy fogadás vagy akár egy szálloda, kávézó teraszán is.

 

 

Vagy egy kerti esküvőn az ifjú pár ez alatt fogadhat egymásnak örök hűséget. Ezt még meghittebbé teheti, ha külön oldalfüggönyök is vannak kiegészítő elemként a pavilonon.

Holland kerti pavilon

 

Sőt! Akár egy szálloda strandján is kitűnő árnyékot szolgáltat a napot kevésbé bíró vendégek számára. Vagy lehet egy elkülöníthető kis masszázsrész is, ha a wellness szolgáltatást is igénybe veszi, ami a szálloda szolgáltatása.

Mutatjuk is:

 

Engedjük el a fantáziánkat, és még ki tudja, milyen további ötleteink lesznek!

Mindegyik kerti kiülő több különböző méretben választható. A hozzá vásárolható tetőponyva, oldalfüggöny pedig lehetővé teszi a még különlegesebb, még elegánsabb megjelenést. A bemutatott kerti kiülő ötletek mellett még több is akadhat, ami eddig még nem jutott eszünkbe. Ön melyiket és mire használná? Várjuk a további kerti kiülő ötleteket!

 

Ha tetszett a cikkünk, ossza meg barátaival, ismerőseivel is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük